Ring oss nu 850541065

Vad är satellit internet bredband?

Satellite Solutions Worldwide > Europasat Sverige > Vad är satellit internet bredband?

Satellit bredband möjliggör internet och talkommunikation över hela planeten.

Genom att använda en liten parabol på din fastighet, tillsammans med ett modem inomhus, kan vi erbjuda dig snabb och pålitligt bredband i ditt hem. Du kan dela tjänsten precis som du gör med ett kablat bredband eller ett trådlöst nätverk, detta ger din dator eller smarttelefon tillgång till obegränsad surf.

Europasat har under ett tak, satt ihop den bästa satellit bredband tjänsten som finns tillgänglig, och vi har gjort det enkelt för dig att gå on-line snabbt och billigt även på platser där du kanske trott att det var omöjligt att få ett snabbt bredband.

Vi är oberoende och vi jobbar inte med bara en satellit leverantör, detta gör att vi kan ge dig det absolut bästa satellitbredband tjänsten.

Tror du satellitbaserat bredband inte är tillräckligt snabbt för dig? Tänk om!

Nya tekniska framsteg innebär att de senaste generations tjänsterna ger supersnabba hastigheter. Den höga hastigheten i samband med hög stabilitet gör att företag såsom BBC, CNN och Fox News använder våra tjänster. Satellitbredband är mycket robust och tillförlitlig detta gör att produkten används av regeringen och MoD i fientliga miljöer som Libyen och Afghanistan.

Introduktionen av Ka-Band satellit-bredband betyder för oss som satellit-leverantör att vi kan överföra omkring 10 gånger så mycket mer data över våra satelliter som vi gjorde för 5 år sedan, för en fjärdedel av kostnaden. Detta gör att vi kan leverera hastigheter upp till 50 Mbit/s hastighet till privatmarknaden till ett förmånlig pris.