Ring oss nu 852507037

Vad är satellit internet bredband?

Satellite Solutions Worldwide > Europasat Sverige > Vad är satellit internet bredband?

Satellit bredband möjliggör internet och talkommunikation över hela planeten.

Genom att använda en liten parabol på din egendom, tillsammans med en set-top box inomhus, vi kan erbjuda dig snabbt bredband, pålitligt, vart du än befinner dig. Du kan dela tjänsten precis som du gör med ett kablat bredband, använd ett konventionellt eller ett trådlöst nätverk, ger din dator eller smarttelefon tillgång till det senaste internet tjänsterna och få ett rikt innehåll.

Europasat har under ett tak, satt ihop den bästa satellit bredband tjänsten som finns tillgänglig, och vi har gjort det enkelt för dig att gå on-line snabbt och billigt även på platser där du kanske trott att det var omöjligt att få ett snabbt bredband.

Vi är oberoende och vi jobbar inte med bara en satellit ägare, vi kan vara ärliga med vilken satellit-baserad bredbandstjänst som är bäst för dig.

Tror du inte satellitbaserat bredband inte är tillräckligt snabbt för dig? Tänk igen!

Nya tekniska framsteg innebär att de senaste generations tjänsterna är vindsnabba. Om de inte var tillräckliga för företag så skulle de inte användas av BBC, CNN och Fox News för att sända innehåll. Om de inte heller var mycket tillförlitliga och robusta skulle de inte användas av regeringen och MoD i fientliga miljöer som Libyen och Afghanistan.

Introduktionen av Ka-Band satellit-bredband betyder för oss som satellit-leverantör att vi kan överföra omkring 10 gånger så mycket mer data över våra satelliter som vi gjorde för 5 år sedan, för en fjärdedel av kostnaden.

Om oss

Europasat är den största leverantören av satellitbredband i Europa med kunder i 28 länder. Det är som vår logotyp säger "Connecting.everywhere", vi ger tillgång till internet överallt!