Ring oss nu 850541065

Europasat är den största pan-europeiska distributören av satellitbredband med kunder i 28 länder.

Vi har kontor och anställda på flera europeiska marknader, inklusive Norge, Finland, Sverige, Irland, Frankrike, Spanien, Italien och Polen. Europasat är börsnotert på London AIM-börsen ( BBB.L Bigblu Broadband PLC )

Europasat grundades 2008 och har vuxit snabbare än den totala europeiska abonnenttillväxten inom satellitbredband. Fokus på kundtjänst och stöd från pålitliga partners som säljer våra produkter och tjänster är grunden till vår stora tillväxt.

Vi tror på att konsumenter och företag borde ha tillgång till höghastighets bredbandstjänster, oavsett vilken geografisk plats kundens fastighet är belägen.

Våra kunder är belägna i landsbygden, fjällen och kustområderna där fiber inte är byggt ut. Vi levererar till privata hem, stugor, vindkraftparker, fiskodlingar och alla andra som har dårlig tillgång till fibernätet och mobilnätet.

Om oss

Europasat är den största leverantören av satellitbredband i Europa med kunder i 28 länder. Vi når ut till delar av landet där fiber inte når, och hjälper familjer att koppla sig upp mot supersnabbt bredband.