Ring oss nu 852507037

Europasat är den största pan-europeiska distributören av satellitbredband med kunder på 28 europeiska marknader. Som vårt namn föreslår, är vi verkligen ” Anslutande överallt”!

Med huvudkontor i Storbritannien och noterat på London AIM-marknaden har vi kontor och anställda på flera europeiska marknader, inklusive Norge, Finland, Sverige, Irland, Frankrike, Spanien, Italien och Polen.

Europasat grundades 2008 och har vuxit snabbare än den totala europeiska abonnenttillväxten i Satellit Bredband, till stor del på grund av fokus på kundtjänst och stöd från pålitliga partners som säljer våra produkter och tjänster

Vi tror att konsumenter och företag borde ha tillgång till höghastighets bredbandstjänster, oavsett vilken plats de har. Satellit bredbandsteknik gör detta kan hända över hela Europa.

Våra kunder sträcker sig från hushåll i obyggda eller dåligt markbundna områden, bostadshus, halvt landsbygd och landsbygdsföretag av alla former och storlekar, vindkraftparker, fiskodlingar, stora företag, listan representerar nästan alla aspekter av våra samhällen över hela Europa.

Om oss

Europasat är den största leverantören av satellitbredband i Europa med kunder i 28 länder. Det är som vår logotyp säger "Connecting.everywhere", vi ger tillgång till internet överallt!