Ring oss nu 850541065

Integritetspolicy

Europasat är en del av Satellite Solutions Worldwide Ltd.

Europasat ser allvarligt på din integritet. Läs följande sekretesspolicy, som i detalj beskriver informationen vi samlar in från dig, hur vi använder den för att göra webbplatsen bättre för dig och hur vi behåller denna information säker. Vi följer de europeiska principerna om dataskydd, som säger att data måste vara:

  • Rättvist och lagligt bearbetat
  • Bearbetas för begränsat ändamål
  • Tillräcklig, relevant och inte överdriven
  • Exakt
  • Hålls inte längre än nödvändigt
  • Bearbetas i enlighet med den registrerades rättigheter
  • Säkra
  • Överförs inte till länder utan adekvat skydd.

Vi tar din integritet och säkerheten för din personliga information mycket allvarligt. Vi följer lagen om dataskydd och Satellite Solutions Worldwide Ltd är registrerad hos Infromationskommissionärens kontor (ICO-registreringsnummer ZA185169).

VAD EUROPASATS INTEGRITETSPOLICY TÄCKER
Denna integritetspolicy täcker behandlingen av dina personliga uppgifter som Europasat samlar in när du besöker Europasats hemsida.
Denna integritetspolicy gäller inte för handlingar av företag som Europasat inte äger eller kontrollerar. Alternativt människor som inte är anställda eller hanteras av Europasat.
Det kan finnas länkar på Europasats hemsida som tar dig till andra hemsidor. Läs igenom deras integritetspolicy (Privacy Policy) innan du registrerar dig eller delar med dig av personliga uppgifter till hemsidan.

VAD VI SAMLAR IN OCH HUR VI ANVÄNDER DET
Europasat samlar automatiskt in informationen på våra server loggar från din webbläsare som inkluderar din IP adress. Vilken typ av webbläsare samt hemsidor du söker på.

Europasat använder denna informaion på följande sätt:

Det tillåter oss att skräddarsy din upplevelse genom vår tjänst genom reklam och innehåll på hemsidan. Det ger oss även möjlighet att utveckla Europasats hemsida och tjänst så att den blir anpassad efter våra kunders behov.
Vi kan använda informationen till att kontakta dig angående våra tävlingar, special erbjudanden och kampanjer.
Alla transaktioner behandlas genom den senaste versionen av SSL kryptering där vi använder Sagepay (Protx) system.

VAL / AVHOPP
Europasats användare får möjligheten att tacka nej till möjligheten att få information skickad till sig när man registrerar sig. Om du inte vill få information skickad till dig vid ett senare skede är det bara att skicka oss ett mail eller skriva till oss att ditt namn ska tas bort från Europasats kontaktlista. Vid behov av att skicka brev, skicka till denna adress. Satellite Solutions Worldwide Ltd, Satellite House, 108 Churchill Road, Bicester, Oxon, OX26 4XD.
Vi skickar inte ut slumpmässig reklam till personliga E-mail konton (spam).

COOKIES
Denna sida använder cookies för att spara information på din dator. Några av dessa är nödvändiga för att få Europasats hemsida att fungera optimalt samt förbättra den genom att ge oss insikt om hur hemsidan blir använd.

DELNING OCH BEHANDLING AV INFORMATION
Europasat kommer inte att sälja, dela eller hyra ut din personliga information till någon.
Europasat är den enda ägaren av informationen som samlas på denna sida.
Europasat kan skicka ut din personliga information till andra företag när:
Vi behöver dela informationen för att kunna stå till tjänst med en tjänst du efterfrågat; Vi behöver skicka informationen till medlems företag, som jobbar för Europasat med att förse service och tjänster till dig. (Om inte du säger annat så har ingen av dessa företag rätten till att använda din personliga information vi förser dom med. Endast det som är nödvändigt för att tillhandahålla tjänsten eller servicen är tillåtet).
eller när
Vi får kallelse från juridiskt håll, ärenden från domstol eller andra juridiska processer.

VILL DU ELLER MÅSTE DU ÄNDRA INFORMATION?
Har du ändrat din e-post adress? Önskar du att inte få special erbjudanden från oss? Skicka ett e-mail till Europasat för att meddelas oss om eventuellt e-post adress byte eller om du vill bli borttagen från kontaktlistan.
Vi håller din information säker
Denna sida tar till alla försiktighetsåtgärder för att skydda kunders information både online och offline.
Vi länkar inte ihop personlig information och administrativ information vi mottar.
Vi köper inte annan information i tillägg som kan länkas ihop med din personliga information som vi redan har.

ÄNDRINGAR I DENNA INTEGRITETSPOLICY
Europasat kommer att förbättra denna policy under tidens gång. för att ge utrymme för utveckling av produkten, hemsidan och vilken information vi samlar. Om det sker en omfattande förändring i sättet vi hanterar din personliga information meddelar vi detta till dig genom att lägga ut informationen på Europasats hemsida.

Om oss

Europasat är den största leverantören av satellitbredband i Europa med kunder i 28 länder. Vi når ut till delar av landet där fiber inte når, och hjälper familjer att koppla sig upp mot supersnabbt bredband.